Un altfel de vin: Natura într-un pahar.

Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis… Visul de a produce un altfel de vin, un vin excepțional, foarte bun și foarte curat.
Am pornit la drum în anul 2011, când am plantat viile noastre care se întind pe 154 ha situate în Dobrogea, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., în apropiere de satul Peștera, zonă cu tradiție în cultivarea strugurilor incă din antichitate.
Mai mult…

Produse Recente

Viticultura biodinamică are ca scop obținerea de struguri sănătoși și gustoși prin hrănirea solului numai cu substanțe naturale…

Viticultura biodinamică aplică principiile metodei organice – nu se folosesc produse chimice de sinteză (ierbicide, pesticide, îngrășăminte chimice, fungicide etc.), dar folosește o gamă de preparate speciale total naturale, așa numitele preparate biodinamice (500-508) cu rol de starteri organizatori, armonizatori și dinamizatori ai proceselor biologice din sol sau din compost, unde stimulează viața microbiană, sau din plante, la care influențează procesele vegetative și regenerative. În plus, integrează și simplicitatea legilor nescrise ale naturii prin aplicarea “Artei alegerii momentului potrivit” cu ajutorul calendarului lunar.

Mai mult…

Ultimele Evenimente

There are no upcoming evenimente at this time.

X