Vinuri Demidulci Romanesti Online

Vinurile demidulci sunt alegerea perfectă pentru o cină specială, completând perfect deserturi, brânzeturi și preparate picante. Este bine cunoscută posibilitatea de asociere a acestora cu deserturi, dar sunt la fel de compatibile și cu platouri de brânzeturi, pe principul asocierii dulce sărat, dar și mâncăruri picante din bucătăria asiatică. Caracteristica principală a unui vin demidulce este cantitatea sa mărită de zahăr, de 12 până la 50 de grame per litru. De asemenea, modul lor de servire este diferit; temperatura recomandată pentru un vin alb demidulce este de 6-8 grade Celsius, pe când cel roșu se servește la 10-12 grade. Ca și în cazul altor vinuri, aroma vinurilor demidulci depinde de calitatea soiurilor de struguri și de modul lor de procesare. Noi credem că secretul unui vin curat constă în respectul pentru ritmul naturii și pentru mediul înconjurător. De aceea, urmăm abordarea holistică a principiilor biodinamicii pentru cultivarea strugurilor noștri. Astfel, reușim să producem vinuri complet naturale, cu arome autentice, întotdeauna la prețuri accesibile. Alege online, din magazin, unul din vinurile nostre demidulci și apropie-te de natură și de savoarea sa unica.
X